Skip to main content

School Heemstede

Heemstede

Schoolgebouw

Juli – Augustus 2023

Succesvolle optopping voor basisschool in Heemstede

In de zomer van 2023 was Allure Bouwsystemen verheugd om een opwindend project te voltooien: een succesvolle optopping voor een basisschool in Heemstede. Gedurende de maanden juli en augustus van dat jaar hebben we met toewijding en vakmanschap deze waardevolle uitbreiding voor de school gerealiseerd.

Capaciteit en het onderwijs

Deze optopping heeft niet alleen het fysieke uiterlijk van de school getransformeerd, maar heeft ook bijgedragen aan het vergroten van de capaciteit en het verbeteren van de onderwijsfaciliteiten. Ons team heeft de uitdaging met open armen aangenomen en heeft samengewerkt om ervoor te zorgen dat de planning strak werd gevolgd, zonder inbreuk te maken op de reguliere schoolactiviteiten.

Innovatief en praktisch

Dit project is een ware illustratie van ons vermogen om innovatieve en praktische bouwoplossingen te bieden, waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. Allure Bouwsystemen is er trots op dat we hebben bijgedragen aan de verbetering van de onderwijsomgeving in Heemstede en kijken uit naar nieuwe kansen om onze expertise en passie voor bouwen in de praktijk te brengen.

Gallerij